Clearshield Järavallen

Clearshield Järavallen

Vi är specialister på Clearshield för er i Järavallen! Vi befinner oss i Munka-Ljungby, så sväng gärna förbi!

Ska vi kontakta dig istället?

Vi kontaktar dig så snart vi kan men förhoppningsvis inom 10 minuter.

Malins Solfilmservice AB - våra tjänster

Jag som driver detta heter Malin och har jobbat de senaste 10 åren som montör av solfilm och nu har jag tagit steget ut och startat detta företag. Vi har självklart snabb service & bra priser!

Malins Solfilmservice AB

Malins Solfilmservice AB - VI TONAR DINA RUTOR PÅ BILEN!

Med bilfilm förbättras din körkomfort genom en svalare interiör, vilket minskar behovet av att använda AC. Detta kan leda till bättre bränsleeffektivitet. Bilfilm, som börjar verka direkt efter installation, erbjuder flera oväntade fördelar i Järavallen. Den skyddar effektivt mot upp till 99 procent av det skadliga UV-ljuset och reflekterar bort upp till 66 procent av solens värme. Vi är kunniga på Clearshield.
Bilfilmen bidrar till exempelvis:
Skyddar inredningen som sitsar, dynor, m.m.

  • Minskar bländning
  • Förbättrad komfort
  • Jämnare klimat
  • Ökad integritet – insynsskydd
  • Snyggare look

Clearshield Järavallen - Anlita oss idag!

Fönsterfilm

Oavsett om du driver en mindre verksamhet eller ett storföretag strävar du efter att minska kostnaderna. Genom att installera solfilm på ditt kontors fönster kan du drastiskt minska energiutgifterna, förbättra arbetsmiljön till att bli mer behaglig och effektiv, skydda inredningen från att blekna, samt ge byggnaden ett mer estetiskt utseende i Järavallen. Så kontakta oss för hjälp med Clearshield.

Den robusta och långvariga solfilmen erbjuder skydd mot både glassplitter och skadliga UV-strålar!

CLEARSHIELD & DEKALER

Clearshield står i framkant med sin avancerade teknik inom branschen för lackskydd. Denna toppmoderna lösning är praktiskt taget osynlig på bilens lack när den appliceras av en erfaren installatör i Järavallen. Den är skapad från en slitstark uretanfilm som är designad för att stå emot skador från dagligt bruk såsom grus, skräp, stenar, vägsalt och insekter. Clearshield är precisionsklippt för att exakt matcha bilens märke och modell, vilket säkerställer en perfekt passform för alla kritiska områden som motorhuv, backspeglar och stötfångare, utan behov av att borra hål eller använda specialfästen!
Vi monterar även färdigskurna dekaler till fastpris och kan hjälpa dig att beställa det! Så hör av dig till oss för Clearshield i närheten av Järavallen!

Rulla till toppen